Gezondheidsstoel
Gezondheidsstoel Home
Producten
Sanus
Sanus Vario
Sanus hoogstoel
Sanus kruk
Zadelzit
Contact

bekijk de film

 


Privacyverklaring

 

 

Gezondheidsstoel en uw privacy

Dit beleid is aangepast op 16 augustus 2018. Met ons beleid willen we voldoen aan de per 25 mei 2018 geldende privacywetgeving (AVG). Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Gezondheidsstoel en haar gegevensverwerking

Gezondheidsstoel gaat zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om u een goede service te bieden, om transacties goed uit te kunnen voeren en om u van noodzakelijke en/of relevante informatie te kunnen voorzien. Denk aan: bestellingen afhandelen bijvoorbeeld.

We krijgen de onderstaande persoonsgegevens van u via email wanneer u online bestelt:

  • Naam-adres-woonplaats
  • Afleveringsadres (indien afwijkend)
  • Telefoonnummer(s)
  • Emailadres
  • gegevens over het bestelde artikel

Uw persoonsgegevens worden niet op de webserver opgeslagen maar alleen doorgestuurd naar ons.

Communicatie

Wanneer u een e-mail naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende bestelling relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw aanvraag te verwerken en te beantwoorden.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy-beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

Wij zullen uw gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. De informatie wordt niet met derden gedeeld. Wij stellen ons verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy-beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy-beleid, kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres.

We zijn helaas genoodzaakt tot 1 januari 2022 een prijsopslag van 5 % door te berekenen voor gestegen grondstof-, verpakkings-, en transportkosten.

Per 01-01-2022 zullen er nieuwe prijzen worden gepubliceerd op de website.

 

 

gezondheidsstoel - de perfecte draai

     

 

 

 

© Gezondheidsstoel.nl - Contact: Mail ons hier